Sunday, 10 April 2011

MY SOUL =) [tinggal kenangan;(]


7 APRIL 2O11,
tarikh ni aku takan lupa sampai bile2.
this is our love day bubu.
Qistina is taken by Wan Azuan =)

Masa kiteowg mula2 kenal,
kteowg knal kt dlm TAGGED sahaja meyh.
actlly dah lame aku usha profile dye nie.hahaha;)
tpy tak penah pon aku na tegur.segan kowt!
One day,bile aku update status aku,si dia tibe2 je tegur aku.
hahahaha;) tekejut la gak.
ingat dia nie takan penah na tgur aku pon;)
masa uh la aku start kenal dye;)

Aku start kenal ngn abg dye and sis mey.
then bwu la kenal ngn dye nie.
He's okay for me.
Dye suke buad lawak;)
First time on call ngn dye,urmm segan la jugak.
aku panggil dye dak montok!
haha! ;)

Bile lame ta borak ngn dye,rindu ouhh.
mybe masa uh aku da mule syg kt dye.
weheeee =)
I fall in love with him!
dye penah ckp yg dye da mula syg kt aku.
masa uh happy gile vavi arhh!
haha;)

I have told him,aku ta lawa mcm girl laen.
simple jee,sanggup ke dye terima aku?
then he said,benda uh sume ta penting.
he love me just the way i are;)
Bubu,ilysomuch!

Bubu,im promise to you,i will take care of you.
i will always love you.
Bubu,imy gilegile la!
im yours baby!
muahx! <3





guys,aku ngn dye da over!

No comments:

Post a Comment