Tuesday, 31 May 2011

i miss him so badly ;( ( in memory)


i miss you biy.i ade buad something bad ke biy? nape hilang tewos mcm ni biy? you know that im really miss you biy.seriously,im really mean it biy.its already 11 days u re missing.DAMN! please dont do this to me biy.im lost without you.biy lupa kat i ke? nape ta text or call me biy? im waiting for you biy.now,there is no one who said love you to me every single day and time.i miss all that biy.my friends told me that maybe u dont need me anymore.omg,i dont that thing happen to me.Biy,please.dont be like this.imy like a hell biy.i dont know why i being like this.im lost,im dying without you sayang.im crying all day because of you.dont you relized that i love you TOO much! i dont have any good mood now.


Monday, 30 May 2011

aku benci kau la playboy!

Nak tawu apehal aku wat tajuk camtu?
sebab hari ni tetibe mamat gile uh carik aku blek.
bodoh gile la kau SYAFIE! kau playboy.
bodoh arr aku na maafkan kau!
kau lupe ape kau da buad kt aku dulu?
kau kantoi ngn aku dlm FB,ade awek laen.
kau crik aku blek ni sbb minah pujaan kau uh dah tinggalkan
kau kan ? padan muka kau la weyh!

aku benci tengok muke kau laa.
aku dah ade ZUL FAZRUL!
aku tanak owg laen dah!
kau blah arrr,tayah na tunjuk muke hanjing kau uh kat aku.
cam shitt je! kau layan aku teruk!
pkey senang aku na maafkan kau?
TALK TO THE HAND !
lu blah dri hidup wa la!

Sunday, 29 May 2011

About them baby ;)



Haha,nak tawu sape nie? ni sys memey bambam kebabom saya
and abg digimok saya meyh ;)mereka comel momel.
dont disturb them okay.seriously,diorunk da mcm fmily saya meyh.
sayang korunk KETAT2 la meyh ;)
adek harap relationship sys ngn abg sampai akhir hayat.
insyallah okay;)
for my sys and abg,namo gado2 agy aww.
nnty da ta comeyl dah.understanding each other its really important in your relationship.
I LOVE YOU ABG AND SYS ;)


Girls Day Out with Sarah ;)

Actually,ni cte semalam,ngeee;) parents aku ni haa sebok bebenor na tengok cite Pirates&carribean uh.so aku ni takan la nak dok sowang,then ajak la Sarra hangout sekali.then kteowg tgok cte KARAK.biasalah,cte melayu,kurang memuaskan,but takdelah teruk sgt.lepak pon kt Jusco Bukit Raja je meyh;)parents aku da msuk awal,aku nye tiket pkul 4.30.lambat agy dohh==" so kteowg gyla lepak Starbuck dulu.First time beli sendiri.selalu ayah yg belikan.HAHA,okay korunk jgn pelik =="meyh tgok pic kteowng merewang2 kt jusco uh.


starbuck baby ;)

Jangan tanya nape mulut aku mcm uh =="

ta suke pic nie? ade aku kesah ke?haha





















Haha,kan dah cakap.actly byk lagy,cume malas je na msukkan.lepak kat starbuck en ade abg hensem.HAHA,sara ckp la.biasa la mata dye kan sensetif bab2 laki nieyh.HAHA;) then mala uh lepak kat dataran.saje je gy sana.mmg penat weyhh,tpy best la ;) thnx ey sara sbb sudi kuar ngn fmily aku ni haa;) okay,da penat laa.tata;)

Wednesday, 25 May 2011

Lepak Leparking Lempangkunk! haha

Cam shiiutt je tajuk entry aku nie.HAHA,lantak aku la der ;)
ni kes pasal semalam la kan kan,dok lepak kt secret recepi uh smpi 2jam tgu BEFDAY BOY.serious doh arif,kau mmg mengalahkn pempuan.haha,sabo jelaa kan kan;) sory rif,maenmaen jela.
aku,sara ngn dayah dok lepak kt situ cam owg gile.gelak2,buad muka cam mr.bean.HAA pehal?lantak kiteowg ler.HEHE;)
nak tengok nak tengok picca mr.bean kami?huhu lai lai lai,sila tengok yea;)

aku mmg suke buat muka sebegitu ;)

cik sara and cik dayah.jgn tanya aku nape diorunk mcm uh;)

comeylkan?haha,muffin uh beli je kt kedai mak senah mana ntah.gambar2 comeyl uh sara yg buad ;)

aku makan banyak.kau ada kau ada sume uh?HEHE;)
befday boy kat tepi uh yee.;)
okay,da tengok en?actly ade lagy pica mr.bean gila uh.malas je na masukkan.segan laa.sebab pic uh telampau comeyl.pfftt=) jangan mara yaaa.pasal tunggu kau la arif,icecream brownies aku uh cair cam volcano kau tawu.da tak rupa ice cream dah tawu.hehe;)

abes je lepaking,anak dara pingitan ni pegy la karoke.saja je na melepaskan suara suara merdu kami;)hehehe! balek umah je lmbt,padahal bwu pukul 6.30 PETANG! ayah aku uh leh plak na marah2.haha;) pedulik apa aku.janji aku tawu alek umah.kunk daripada tak balek bwutawu kan ayah kannn.okay klu ayah aku baca ni,mmg kene ikat kat pokok la kan;)hehe,oke.aku nak buad entry no 2 plak.hahaha,tata la weyh ;) 

Tuesday, 24 May 2011

Is bout LOVE LOVE &LOVE


I keep thinking of how much I love talking to you,
How good you look when you smile.
How much I love your laugh.
I day dream about you off and on.
Replaying pieces of our conversation
laughing at funny things that you said and did
i have memorized your face and
the way you look at me.
I catch myself smiling again at what i imagine
I wonder what will happen the next time we are together
and eventhough nothing will come out of this,
I know one thing for sure,for once
I dont care,I charish every moment I have with you.


Sunday, 22 May 2011

kau syg aku ke weyh ?



kekadang en bie,bby terasa cm kte ni tade pape ouh.
idknow why=,='.mybe sbb kte JARANG contact kowt.
kau tawu en aku syg kau kan kan ?
bile kau cuti,bby tgu msg and call dri bie.
tade ponn.na call kau,aku tak tawu nak call number yg mne.
bby rindu bie tawu.kekadang uh ade la pkey bukan2.
bie ni igt bby ke tak eyh? tpy mls la na pkey lame=,='
nnty kunk makin merepek bby pkey.
bby tawu bie keje,hurmm but klu ade masa uh msg la eyh.
tunggang langgang aku sowang2 kt cini.
bie,im really miss you ouh

p/s : sorry bie.terbahasa aku kau plak eyh;)


Wednesday, 18 May 2011

sorry my baby blog ;)

oh my baby blog,sorry yaww lame ta update.hohoho,kebusyan melanda diri tuan kamu ini meyh.
okeoke,now aku ngh DEMAM . Benci btol dohh =,='.na tdo je mesty bebunyik cam cengkerik LOL.
sok sek sok sek setiap waktu dengannye.okay aku da merepek sudaa.soryy yaww.

ni demam mybe sbb smlm kne hujan kowt and lagy satu sbb tiaptiap hari aku melantak air sejuk beku.
hahaha,lantak aku la der,dush dush! bout yesterday,aku,sara mar and nad hangout sebentar.
actlly sbb nad da na pegy UITM PENANG .sedih ouhhh =,='

aku rindu kau la nad.aku doakan yg terbaek utk kau kt sane.nnty aku rindu kau mcm mane weyhh? ;(
ngh syok2 kuar,leh plak ujan kannn.haa,redah jela .ala kejap je.tpy ta sangka la hari ni aku leh demam.
sorry tak pat ikot korunk kuar lagy harini.hoho,rugynye aku weyhh ;(

sayang kau la nad.jage diri weyh.thiunk positive yaww.ta semua student kt penang uh teruk2 owg nyee.
tempat uh best taww.dont worry laa.okay KAU RINDU KAU LA NAD!




nnty kte hangout lagy aww

Saturday, 14 May 2011

bout my bearbear lolita atemm;)

okay,ni budak haa mmg comeyl.geram je ouhh.dush dush! rase cm na cubitcubit je pipi budak ni meyh;)
sumpah,cute gile ouhh! naseb baek aku pempuan.hahaha,klu tak,abes da dye ni aku ngorat.hohoho
my bear bear lolita,kamu comeyl bangat2 sih;) semoga berbahagia dgn JACK SEVEN hehe.jgn mara haaaa.
na tgok pic dye?haha,mari mari ;)

comel kan comel kan?mcm teddy bear ouhhh;)

gadis pujaan ramai nieyhhh



p/s : bear bear lolita,sape kacau kamu bgytawu saya awww.saya na toink toink pale dye.hehehee.
       eppy always okey krododolian.kamu amat comeyl taww.suara pon comeyl.cam kartun,.haha;)
       saya suka kwn sama kamu tawww.kamu suke berdrama meyhh.membebel 24jam.hahaa.
       sabo jelaaaa.iloveyou la atemm;)


Friday, 13 May 2011

JIWA KACAU LA DER. DUSH DUSH!

Hahaha,asal tajuk entry aku tak bleh blah erk?sumpah dohh aku da buhsan tahan cipan dah nie.kt umah ni even ade owg pon aku tetap rasa sunyi jugak;(kes taching menaching ngn mama aku ta settle lagy.sedih dohh.nanges air mata darah sekali pon tade gune derr.

Dah genap seminggu tak berckp ngn mama.aku tegur pon dye wat dek jee.aku rasa klu aku ckp ngn kucing pon lagy bagus kowt.kesabaran aku na meletop dah.saba qis saba,tengok jela mama uh na taching sampai bile.nnty dye sendirik yg tegur kau dulu kannn.sabo jela yop.

semalam kan semalam kan,aku on9 punye laa lama,kul 1 pagy bwu la bobozuru aku uh na on9.aihh,sabo lagy!on9 senyap2 cm koala.asal aku sebut koala?layan jelaa.dush dush,naseb baek dye comel.geram plak aku ngn dye weyhh.ayat pertama yg dye sebot mesty AKU RINDUSAMA KAMU LA BODOH.aihhh,mkin geram, plak ngn budak botak uh.

Last2,dapat la gak begayut cam monyet ngn dye even kejap pon.tak puas dohh;(kedit ta byk.dye pon penat,nak keje pagy lagy.cian botakking yee.i miss you la botakking;)agak2,if dye baca ni dye marah tak?hahaha;)dye mara pon tak takowt la meyhh.abes je call dak uh,aku call la atemm .comeyl la borak ngn dak krododolian uh.hoho,budak comeyl yg suka berdrama.sabo jela dgr dye membebel2.gadis pujaan ramai uh.tapy dye takmo ngaku.dush dush! i attack rambut you yg comeyl uh kunk bwutawu.HAHAH,menanges ta berlagu nnty kunk.

for my baby ZUL FAZRUL ,aku cinta sih sama kamu.eyh asal keluar sleng indon nie?hoho,jgn lupe sama bby nie.nnty bby toink toink pale bie bwu tawu.I LOVE YOU LA BODOH!


Monday, 9 May 2011

10 MAY 2011 [ love you botak syg ]


This is my botak genud syg!
hahahaha;)
AKU SAYANG KAU LA BODOH
kteowg mmg mcm nie,jgn pkey pape plak.

secara official nye aku ngn dye ;)
kteowg suke tgok cte yg sma
RADIT AND JANI
korunk tgok la sendirik cte uh.
sbb uh kteowg suke ckp syg kau la bodoh!

budak ni comeyl ouhh,adek dye lgy comeyl sbenarnye,pfft ;)
hahahahahaahahahaa
bie tamao mara.maen2 je ouhh.

budak ni tgok je gangster,haha
tpy manja gile ouhh.
haha,na muntah plak;)
bie,i love you laa botak!

kekadang en aku terasa mcm ade yg ta puas aty ngn aku
sbb aku da in relationship ngn dye.
adoiii;(

bie,i love you.
u re the only one for me botak genud!
aku syg sama kamu la bodoh!


PICTURE OF HIM








Friday, 6 May 2011

sumpah! aku takan maafkan korunk sampy aku mati!

selama ni aku saba ngn perangai kau!
skunk ni ,ape nak jdi ,jdi la weyh!
owg mcm kau mmg tak layak ade dlm idup aku!
kau cakap aku rosakkn idup kau!
kau tuduh2 aku benda yg aku tak buad!

pegy mampos la weyh!
kau sape na ckp aku pempuan sial,lahanat!
kau tak layak der!
kau bukan abg aku lagy and kau plak bukan bf aku lgy!
korunk sama je perangai!
maki2 tak tentu psl!
kau lupe ape yg aku da tolong korunk kn.
korunk lupe sume uh!
setiap sen yg aku kuarkn utk korunk,aku HARAMKAN!
paham uh!

aku serahkn sume ni kat ALLAH SWT
nyawa aku,hidup aku ditangan tuhan.
igt laa,klu pape jdi kat aku,aku tetap crik korunk smpy bile2!

Thursday, 5 May 2011

fast & furios 5

penat dohh arini.padahal gy tengok movie jee-_-
tdy siang kuar ngn sara and amoi comeyl;)
tajuk arini kuar shoping tanpa duet;)
tak penah2 aku  kuar tade duet.hahahaa.
saving gile abes aku arini.

smpy sunway jee tewos beli tiket f&f uh.
mmg na tgok cte uh,mule2 cm ta minat je doh.
last2 suke plak.ade gak part2 komedi.
hehehe=)
gelak jeeee.

aku bgy 4 bintang laaa.
buleh tahan
taleh bgy bintang byk nnty kembang plak diorunk uh klu aku
puji lebeh2.hehehe
lame gak laaaa,puas ouh;)

kereta dye perghhh superb babe.
kuat gile DOM.hahaha
abes je tgok movie uh tewos crik memory lane.
na beli kad hari ibu;)
naseb baek ade duet lagy.
hehehehehe;)

ambek gmbr ngn diorunk?
uh wajib laaaaa.
nnty aku msokkn yee.
penat sgt dohh.
aku rajin aku msokkn.
tata;)