Sunday, 29 May 2011

Girls Day Out with Sarah ;)

Actually,ni cte semalam,ngeee;) parents aku ni haa sebok bebenor na tengok cite Pirates&carribean uh.so aku ni takan la nak dok sowang,then ajak la Sarra hangout sekali.then kteowg tgok cte KARAK.biasalah,cte melayu,kurang memuaskan,but takdelah teruk sgt.lepak pon kt Jusco Bukit Raja je meyh;)parents aku da msuk awal,aku nye tiket pkul 4.30.lambat agy dohh==" so kteowg gyla lepak Starbuck dulu.First time beli sendiri.selalu ayah yg belikan.HAHA,okay korunk jgn pelik =="meyh tgok pic kteowng merewang2 kt jusco uh.


starbuck baby ;)

Jangan tanya nape mulut aku mcm uh =="

ta suke pic nie? ade aku kesah ke?haha





















Haha,kan dah cakap.actly byk lagy,cume malas je na msukkan.lepak kat starbuck en ade abg hensem.HAHA,sara ckp la.biasa la mata dye kan sensetif bab2 laki nieyh.HAHA;) then mala uh lepak kat dataran.saje je gy sana.mmg penat weyhh,tpy best la ;) thnx ey sara sbb sudi kuar ngn fmily aku ni haa;) okay,da penat laa.tata;)

No comments:

Post a Comment