Friday, 13 May 2011

JIWA KACAU LA DER. DUSH DUSH!

Hahaha,asal tajuk entry aku tak bleh blah erk?sumpah dohh aku da buhsan tahan cipan dah nie.kt umah ni even ade owg pon aku tetap rasa sunyi jugak;(kes taching menaching ngn mama aku ta settle lagy.sedih dohh.nanges air mata darah sekali pon tade gune derr.

Dah genap seminggu tak berckp ngn mama.aku tegur pon dye wat dek jee.aku rasa klu aku ckp ngn kucing pon lagy bagus kowt.kesabaran aku na meletop dah.saba qis saba,tengok jela mama uh na taching sampai bile.nnty dye sendirik yg tegur kau dulu kannn.sabo jela yop.

semalam kan semalam kan,aku on9 punye laa lama,kul 1 pagy bwu la bobozuru aku uh na on9.aihh,sabo lagy!on9 senyap2 cm koala.asal aku sebut koala?layan jelaa.dush dush,naseb baek dye comel.geram plak aku ngn dye weyhh.ayat pertama yg dye sebot mesty AKU RINDUSAMA KAMU LA BODOH.aihhh,mkin geram, plak ngn budak botak uh.

Last2,dapat la gak begayut cam monyet ngn dye even kejap pon.tak puas dohh;(kedit ta byk.dye pon penat,nak keje pagy lagy.cian botakking yee.i miss you la botakking;)agak2,if dye baca ni dye marah tak?hahaha;)dye mara pon tak takowt la meyhh.abes je call dak uh,aku call la atemm .comeyl la borak ngn dak krododolian uh.hoho,budak comeyl yg suka berdrama.sabo jela dgr dye membebel2.gadis pujaan ramai uh.tapy dye takmo ngaku.dush dush! i attack rambut you yg comeyl uh kunk bwutawu.HAHAH,menanges ta berlagu nnty kunk.

for my baby ZUL FAZRUL ,aku cinta sih sama kamu.eyh asal keluar sleng indon nie?hoho,jgn lupe sama bby nie.nnty bby toink toink pale bie bwu tawu.I LOVE YOU LA BODOH!


No comments:

Post a Comment