Wednesday, 25 May 2011

Lepak Leparking Lempangkunk! haha

Cam shiiutt je tajuk entry aku nie.HAHA,lantak aku la der ;)
ni kes pasal semalam la kan kan,dok lepak kt secret recepi uh smpi 2jam tgu BEFDAY BOY.serious doh arif,kau mmg mengalahkn pempuan.haha,sabo jelaa kan kan;) sory rif,maenmaen jela.
aku,sara ngn dayah dok lepak kt situ cam owg gile.gelak2,buad muka cam mr.bean.HAA pehal?lantak kiteowg ler.HEHE;)
nak tengok nak tengok picca mr.bean kami?huhu lai lai lai,sila tengok yea;)

aku mmg suke buat muka sebegitu ;)

cik sara and cik dayah.jgn tanya aku nape diorunk mcm uh;)

comeylkan?haha,muffin uh beli je kt kedai mak senah mana ntah.gambar2 comeyl uh sara yg buad ;)

aku makan banyak.kau ada kau ada sume uh?HEHE;)
befday boy kat tepi uh yee.;)
okay,da tengok en?actly ade lagy pica mr.bean gila uh.malas je na masukkan.segan laa.sebab pic uh telampau comeyl.pfftt=) jangan mara yaaa.pasal tunggu kau la arif,icecream brownies aku uh cair cam volcano kau tawu.da tak rupa ice cream dah tawu.hehe;)

abes je lepaking,anak dara pingitan ni pegy la karoke.saja je na melepaskan suara suara merdu kami;)hehehe! balek umah je lmbt,padahal bwu pukul 6.30 PETANG! ayah aku uh leh plak na marah2.haha;) pedulik apa aku.janji aku tawu alek umah.kunk daripada tak balek bwutawu kan ayah kannn.okay klu ayah aku baca ni,mmg kene ikat kat pokok la kan;)hehe,oke.aku nak buad entry no 2 plak.hahaha,tata la weyh ;) 

No comments:

Post a Comment