Tuesday, 28 June 2011

Independent Girl Baby ;)



This is new of me peeps. Before this maybe ramai yang aku bagy muka.Orang buad apa pun dekat aku,aku biarkan jew.Nahh,tuh cite lama yaw.Sekarang,TALK TO THE HAND lah. You treat me nicely,i will do the same thing to you,but then if you treat me like a rubbish,i will do the double triple like a shit to you bitch! Yeahh, NO MORE QISTINA yang always DOWN.

Just listen here my bitchy2 enemy, you do what you want,you talk what you want but then one day kau akan kena balek semua tuh.ITS TRUE yaw! WHAT GOES AROUND COMES AROUND.So jangan na happy sangat dengan life kau tuh okay.RUPA & HARTA takkan kekal yaw.Maybe kau ada semua tuh sekarang,just see in the future ape yang ada lagy dekat kau okay.

And one more thing,for those yang tak taw pape tuh jangan na menyebok dengan life aku okey. pergi uruskan life kau yang tunggang langgang uh la. Aku jadi baek before this pun takde sape nak hargai KAN? Laen kali,kau tolong bersyukur dengan ORANG yang dah banyak sacrifice untuk kau nieyh paham!


Friday, 24 June 2011

LOVE? haha,aku dah tawar hati ;')


Being single,its okay.if ada bf and saked hati buad ape kan kan? (sambil kenyit2 mata).Aku , girl biasa dah selalu kena DUMP dengan lelaki nieyh.Actually, putus cinta ni lagy buad aku kuat la aku rasa ;) menanges tuh memang ade dalam lumrah seseorang perempuan,so sama macam aku.bila dah break mmg nanges punya lah.lagi lagi if break sebab bf uh yg mintak break kerana dah ada PEREMPUAN laen.haha,sama macam kes aku sekarang ni yaw.

Tapy aku tak kesah lah,hubungan aku dengan si dia pon tak berapa lama sangat,baru sebulan seminggu enam hari.HAHA,siap hari lagy aku sebut ;) Dulu masa mintak couple,biasa la lelaki,mesty guna ayat power2 punye.haha,seperti contoh : " i janji dengan you,i akan jaga you sampai bile2" "i takan curang2 dengan you,i setia je dengan you,tapi i takut if you yang curang dengan i " "i tanak you rapat2 dengan lelaki laen,i jeles tawu,please i nak you sowang untuk i". HAHA,pfft btol la kan.Aku ni dah banyak kali dengar ayat2 camni weyh.



Lelaki,mungkin tak cukup dengan satu gf kan kan? kenapa bila kite buleh jaga diri dari layan lelaki laen,and nape lelaki uh plak takleh jaga diri dari layan perempuan laen? seriously,aku sendiri tak paham doh==" aku betul2 dah serik la kena cmni.And aku dah penah kena lagy teruk lagy dari kes curang2 ni.haha,contoh lagy :"i dont like the way you are lah,so jangan kacau life aku" "aku rasa kau tak sesuai dengan aku,kite putus jelah ye" sumpah cm B TO THE A TO THE B TO THE I lah! oii brader,kau rasa kau hensem sangat kan,pegy jela couple ngn megan fox ke angelina jolie ke.cuba kau tengok,kau sama taraf ngn diorunk? HAHA,wahai lelaki yg ta sedar diuntung,if kau tak suke aku yg cmni pon tayah na menghina aku . kau tolong cermin diri sendiri dulu okay.

LELAKI KAKI KIKIS DUET,aku pon dah penah kena yaw. keluar selalu aku yg kuar duet.dye? bukan muka tak bersalah,alasan tade duet laa.aku kesian aku belanja lah.tpy cm bodoh,buleh kuar duet plak utk pempuan laen.sorry gudbye la aku cakap kat kau der.dari atas sampai bawah,fashion uptodate malangnya guna duet pempuan.HAHA,lengchai la kau.kes mamat PSIKO, ni lelaki dah terlebih sayang.nak kuar tak buleh,na msg ngn kawan pon ta bule.ape pon tak bule! ape pon tak bule! HAHA,sumpah mmg aku da penat sngat.

THE CONCLUSION, aku betul2 dah penat sangat ngn lelaki perangai cmni.aku cume bule sabar jelah.mybe ade laki yg baek kt luar uh.cuma aku belum jumpe lagy.takpe,insyallah umur aku panjang,aku akan jumpe jugak.sekarang better aku nak fokus kt study dulu.haa,ni ade pic best untuk guy yg penah dump aku dulu yaw.


YEAH ,THIS DOUBLE MIDDLE FINGER UNTUK KORUNK.
SEMOGA KORUNK BAHAGIA DENGAN LIFE KORUNK.
WHAT GOES AROUND COMES AROUND .
ITS KARMA YAW ;)

Wednesday, 22 June 2011

KU UKIR INDAH NAMAMU-(ZUL&QISTINA) ( in memory)



Bie,ini untuk bie tawu.bby da mcm owg tak betul na buad video ni .penat plus suka;) rindu gila punya pasal,terus buad video nie.sorry,sbb amat amat la simple,sbb first time buad video nie.ILOVE YOU LA BODOH!

SINGLE, and im gonna be okay.


23 june 2011 , zul yang dah hilang 15 hari tetibe muncul balek. mula2 aku eppy,but then tetibe dye cakap ade something na bgytawu.then he said that he already couple wit another girl.aku down,sedih and nanges depan lappie aku sowang2.aku dah agak benda ni mesty jadi.susah sangat ke dye na jage diri dari layan semua pempuan2 kat luar uh.maybe girl uh lagy lawa,baek dari aku.sebab uh dye pilih gurl tuh.untuk kau zul,aku terima ape kau da buad kat aku.aku cume bule cakap terima kaseh and aku doakn kau ngn dye bahagia.kau tayah pkey pasal aku, aku try lupakan kau zul.aku cuba. untuk kawan2 aku,thanx sgt sebab temankan aku waktu aku sedih semalam.if tade korang mybe aku lagy down sangat2.
im eppy with my life.chill qish ;)

Sunday, 19 June 2011

Heart Heart Broken Baby ;(




You broke my heart.Shattered my dreams, i think i'll always love you and i dont think i can even feel the same about anyone again baby.I cant imagine my life without you,im still dreaming of you will come running back because boy,i just wasn't prepared.I thought it would never end.

True love is when you shed a tear and still want him.Its when he IGNORES you and you still love him.Its when he loves loves another but you still smile and say IM HAPPY FOR YOU.'When all you really do is CRY...and CRY ;(

This is how im feeling right now.Its hurt,really hurt.Even you re still ignoring me,but im still waiting for you.Dont know why,but i still love you just like before.YOU HAVE CHANGE ALOT BABY ;(


Thursday, 16 June 2011

MY BABY OLIVER SYKES ;)


My Baby OLIVER SYKES.aww awww ;) wa minat dye lahh.ta tawu nape ;) hukhuk,style,and yg paling penting HAIR dye.perghhh,aku na pengsan klu pat jmpe dye.haha,since bile ntah aku minat kat dye nieyh.hukhuk ^,^ SONGS dye gile arhh.nak pecah eardrum aku dgr.haha,wekk! my baby OLI yaww.err err tatoo dye byk gile.tpy tak kesah pon.but then yg aku dgr dye GAY? alahai,gay tak gay lah.aku just minat jee .hekhek ;) he is vegetarian la babe ! OMG OMG! bak kata sarah.haha ;)buleh tuju lagu? hahahahha.

minat punye pasal,sampai nama FB aku pon aku letak SYKES yaww ;) anda ta suke? ade aku kesah.hahaha! masing masing have their own fav artist ryte? so do i meyhh.huhu.
take a look at his picca yaw.DROPDEAD hukhuk.oli ouh oli,na pinjam rambut buleh tak?




p/s : minat minat minat! hukhuk,comel laaaa DROPDEAD yaww

Sunday, 12 June 2011

Feeling so lonely? yes i admit it .


assalamualaikum , now na cite pasal hati dan perasaan.tpy kebanyakkan entry aku ni sume jiwang2 kan? bior ler blog aku en.hehe,jangan mara nnty kena jual lorh.btw back to my entry ni haa,memang pasal hati aku ni.hp da berapa hari tak bebunyik.msg and call from him langsung takde.GIVE UP? aku rasa aku dah kowt.sorry to say but aku dah penat.SUPER penat weyh.cuba diri kat tempat aku,korunk akan rasa ape yang aku rasa.bila dah setia,ini yang aku dapat,bile aku buad perangai lama aku nnty kunk orang cop aku PLAYGIRL.aduh,memang masalah betul laa weyh.memang dulu aku suka tukar2 lelaki.tu dulu okay.sekarang dah insaf ler.aku bab2 lovalova ni mmg parah sikit.menangis sebab lelaki,selalu laa.HAHA,dah hati aku ni cepat sangat tersentuh.nak buad camne en.

Wahai lelaki lelaki,apesal la korunk ni kan.aku tawu korunk ade rupa and harta.tade langsung ke perasaan untuk menjaga hati seorang wanita yg betul2 dah setia kat korunk? tpy tade la sume lelaki teruk.SESETENGAH sahaja yaw.bila kau sayang dye,kau tawu plak na text dye,nak call dye.bila kau dah buhsan ngn dye,kau buad tak tawu je kat dye.sampai banyak hari kau tinggalkn dye tanpa sebarang pesanan.memang wanita uh menanges tak berlagu la kan.sama macam aku lah ni.mula2 buleh la tahan,tapy sekarang dah tak.kau nak buad apa sekarang buad lah.kalau kau ingat aku,kau tawu na cari aku kat mana kan?

Kumbang bukan seekor,bunga bukan sekuntum.tapy bagi aku DYE sowang lah kumbang aku.
aku dah melayan perasaan sorang2 dah ni.For those yang suka mengata aku kat belakang2 uh,lantak korunk laa.nak cakap aku batak or obses ngn bf sendiri suka hati aku lah.janji aku tak kacau life kau kan? kalau kau tak suka tengok aku tayah la na ngadap muka aku.aku pon tak hingin la na tengok muka kau.

LOVE IS UNIQUE.kadang2 sebab love kita dengan our beloved uh makin rapat.and sebab love juga buleh mendatangkan pelbagai perasaan.Aku tawu aku ni baru je 18 tahun,dah nak cite bab2 cinta ni.ini hanya dari pandangan aku sahaja.Hari ni tetibe aku sebak.tak tawu nape.dengar lagu rancak,aku sedih.dengar lagu slow pon aku sedih.mengong dah aku weyhh.adat berlove ni.kekadang kita eppy,kekadang kita sedih.haihhh=="

enough for today,aku sunyi aku badmood.sebab uh buad entry mcm ni.so paham2 jela eyhh.bagi yg bercinta uh,selamat berbahagia;)


Thursday, 9 June 2011

Happy One Month Anniversary ;) ( in memory)






eppy one month anniversary bie.still remember this date? even still one month month , its just like one year bie. i love you and always love you.even lately ni we have too many probs but then we are still together. im miss you,and im really mean it.
actually there is many thing that i want you to know.
i miss you so badly. i miss you when you sing at me.when you laugh at me.hope we can meet ;) aku sayang kau la bodoh !
please,jgn na gedik2 cam sotong kurita yee kt luar uh. buad muke berok taw,bia tade sape na usha bie;)
love you bitak sayang !


Tuesday, 7 June 2011

Aku Bad Mood laa!





Pagi pagi je aku dah bad mood.dah la harini aku puasa .Sabar jelah qistina yee.Dari malam tady takleh nak tdo.Asek pkey pasal hari ni jee.Sekang mata tak tdow.sanggup tunggu even aku dah ngntok.last2,ape je aku dpt? harini luck kau kurang la qistina.sabar jela ye.AGAIN sabar okey.patut la aku takleh tdo malam tady.mesty ade benda tak kena.hah! ambek kau,kan betul mmg ade benda yg akan buad aku badmood.kes first date tak menjadi.haiyaaa,sabar jelah.harini bukan hari kau kowt qistina.kau tunggu jelah LAGI.hari laen je la yee.harini rasa nak campak2 barang jee.nak tdow je arhh! tdo buad aku TENANG.

Monday, 6 June 2011

Geram plus Rindu ! ( in memory)


Few days ni hati kau tunggang langgang gile.maybe now dah okay kowt.Alhamdulillah ;) semalam da lepas geram kat biy.haa,laen kali hilang2 agy yee.penat taw carik==" haiyaaa,wekk! aku bising2 pon dye leh gelak agy.mmg taleh na mara lame2 ngn budak uh.haiyaaaa ;) kasi denda kat dye,so dye kena nyanyi.woot woot! sedap taww.kalah kucing aku miaw2.haha;) sumpah rindu kat dye weyhh.ingat na kuar khamis ni,dye busy baii.so we decide kuar rabu nie.haiyaaa,harap2 jadi laa.hoho,budak botak! imy laa ;)


i love you botak! rindu tawu kat kau.maen nyorok2 lagy mmg kena sabit ngn bby tawu. esok kte meet okay biy ;) ye biy cakap bby gemok gedempol,haa biy uh pon sama okay,pkai skinny jeans pon da ta muat.HAHA(gelak jahat) ;) ilove you biy .lova lova ;)

Sunday, 5 June 2011

im confused bout you!


you have changed a lot syg.i dont know why.nape buad bby tetunggu2 mcm nie? you said that you love me.bila bby buhsan,borak ngn kawan,biy pkey bby ckp ngn owg laen.bby tawu biy jeles,and i know u still love me thats why biy mcm uh.but now,after biy da muncul balek,u spend a lot of time with you friends,with your own life.bby? susah sgt kte na berhubung.if text pown,tak sampai 1 jam,biy dah sebok buad hal laen.its okay,bby tak kesah.bile biy ckp na text bby,bby tunggu.tak kesah la sampai pagy buta pon.but then,mcm sia2 je.seriously sedih ;(



you know that i miss you.please jgn buad owg mcm nie.penat sangat sangat.terlampau penat bby.i want my old zul fazrul back! yg selalu ade ngn bby.yg selalu buad bby eppy,yg selalu teman bby.i mis you so much biy ;(

Thursday, 2 June 2011

my baby zul kembali ;) ( in memory)


yebaa yebaaa! my biy zul dah kembali.haiyaa tetibe mlm tady dye call.omg,imy you lerr.igt nak je touching ngn dye sbb hilang tetibe.then bila tawu sbb ape dye hilang tewos ta jadi meyhh.haiyaa biy,napa leh jdi sampai mcm uh meyhh.becareful lerr.cian biy dok sana smpi 2minggu.rindu baby takk?hehhee,bby ni da meroyan taw bile biy hilang.iloveyou gilegile.so many problem biy ade kan.nak buad baek pon dipersalahkan jugak.khamis ni kte jmpe okay syg.imy ouhhh.ngeeeee ;)