Sunday, 12 June 2011

Feeling so lonely? yes i admit it .


assalamualaikum , now na cite pasal hati dan perasaan.tpy kebanyakkan entry aku ni sume jiwang2 kan? bior ler blog aku en.hehe,jangan mara nnty kena jual lorh.btw back to my entry ni haa,memang pasal hati aku ni.hp da berapa hari tak bebunyik.msg and call from him langsung takde.GIVE UP? aku rasa aku dah kowt.sorry to say but aku dah penat.SUPER penat weyh.cuba diri kat tempat aku,korunk akan rasa ape yang aku rasa.bila dah setia,ini yang aku dapat,bile aku buad perangai lama aku nnty kunk orang cop aku PLAYGIRL.aduh,memang masalah betul laa weyh.memang dulu aku suka tukar2 lelaki.tu dulu okay.sekarang dah insaf ler.aku bab2 lovalova ni mmg parah sikit.menangis sebab lelaki,selalu laa.HAHA,dah hati aku ni cepat sangat tersentuh.nak buad camne en.

Wahai lelaki lelaki,apesal la korunk ni kan.aku tawu korunk ade rupa and harta.tade langsung ke perasaan untuk menjaga hati seorang wanita yg betul2 dah setia kat korunk? tpy tade la sume lelaki teruk.SESETENGAH sahaja yaw.bila kau sayang dye,kau tawu plak na text dye,nak call dye.bila kau dah buhsan ngn dye,kau buad tak tawu je kat dye.sampai banyak hari kau tinggalkn dye tanpa sebarang pesanan.memang wanita uh menanges tak berlagu la kan.sama macam aku lah ni.mula2 buleh la tahan,tapy sekarang dah tak.kau nak buad apa sekarang buad lah.kalau kau ingat aku,kau tawu na cari aku kat mana kan?

Kumbang bukan seekor,bunga bukan sekuntum.tapy bagi aku DYE sowang lah kumbang aku.
aku dah melayan perasaan sorang2 dah ni.For those yang suka mengata aku kat belakang2 uh,lantak korunk laa.nak cakap aku batak or obses ngn bf sendiri suka hati aku lah.janji aku tak kacau life kau kan? kalau kau tak suka tengok aku tayah la na ngadap muka aku.aku pon tak hingin la na tengok muka kau.

LOVE IS UNIQUE.kadang2 sebab love kita dengan our beloved uh makin rapat.and sebab love juga buleh mendatangkan pelbagai perasaan.Aku tawu aku ni baru je 18 tahun,dah nak cite bab2 cinta ni.ini hanya dari pandangan aku sahaja.Hari ni tetibe aku sebak.tak tawu nape.dengar lagu rancak,aku sedih.dengar lagu slow pon aku sedih.mengong dah aku weyhh.adat berlove ni.kekadang kita eppy,kekadang kita sedih.haihhh=="

enough for today,aku sunyi aku badmood.sebab uh buad entry mcm ni.so paham2 jela eyhh.bagi yg bercinta uh,selamat berbahagia;)


No comments:

Post a Comment