Tuesday, 28 June 2011

Independent Girl Baby ;)



This is new of me peeps. Before this maybe ramai yang aku bagy muka.Orang buad apa pun dekat aku,aku biarkan jew.Nahh,tuh cite lama yaw.Sekarang,TALK TO THE HAND lah. You treat me nicely,i will do the same thing to you,but then if you treat me like a rubbish,i will do the double triple like a shit to you bitch! Yeahh, NO MORE QISTINA yang always DOWN.

Just listen here my bitchy2 enemy, you do what you want,you talk what you want but then one day kau akan kena balek semua tuh.ITS TRUE yaw! WHAT GOES AROUND COMES AROUND.So jangan na happy sangat dengan life kau tuh okay.RUPA & HARTA takkan kekal yaw.Maybe kau ada semua tuh sekarang,just see in the future ape yang ada lagy dekat kau okay.

And one more thing,for those yang tak taw pape tuh jangan na menyebok dengan life aku okey. pergi uruskan life kau yang tunggang langgang uh la. Aku jadi baek before this pun takde sape nak hargai KAN? Laen kali,kau tolong bersyukur dengan ORANG yang dah banyak sacrifice untuk kau nieyh paham!


No comments:

Post a Comment