Friday, 24 June 2011

LOVE? haha,aku dah tawar hati ;')


Being single,its okay.if ada bf and saked hati buad ape kan kan? (sambil kenyit2 mata).Aku , girl biasa dah selalu kena DUMP dengan lelaki nieyh.Actually, putus cinta ni lagy buad aku kuat la aku rasa ;) menanges tuh memang ade dalam lumrah seseorang perempuan,so sama macam aku.bila dah break mmg nanges punya lah.lagi lagi if break sebab bf uh yg mintak break kerana dah ada PEREMPUAN laen.haha,sama macam kes aku sekarang ni yaw.

Tapy aku tak kesah lah,hubungan aku dengan si dia pon tak berapa lama sangat,baru sebulan seminggu enam hari.HAHA,siap hari lagy aku sebut ;) Dulu masa mintak couple,biasa la lelaki,mesty guna ayat power2 punye.haha,seperti contoh : " i janji dengan you,i akan jaga you sampai bile2" "i takan curang2 dengan you,i setia je dengan you,tapi i takut if you yang curang dengan i " "i tanak you rapat2 dengan lelaki laen,i jeles tawu,please i nak you sowang untuk i". HAHA,pfft btol la kan.Aku ni dah banyak kali dengar ayat2 camni weyh.



Lelaki,mungkin tak cukup dengan satu gf kan kan? kenapa bila kite buleh jaga diri dari layan lelaki laen,and nape lelaki uh plak takleh jaga diri dari layan perempuan laen? seriously,aku sendiri tak paham doh==" aku betul2 dah serik la kena cmni.And aku dah penah kena lagy teruk lagy dari kes curang2 ni.haha,contoh lagy :"i dont like the way you are lah,so jangan kacau life aku" "aku rasa kau tak sesuai dengan aku,kite putus jelah ye" sumpah cm B TO THE A TO THE B TO THE I lah! oii brader,kau rasa kau hensem sangat kan,pegy jela couple ngn megan fox ke angelina jolie ke.cuba kau tengok,kau sama taraf ngn diorunk? HAHA,wahai lelaki yg ta sedar diuntung,if kau tak suke aku yg cmni pon tayah na menghina aku . kau tolong cermin diri sendiri dulu okay.

LELAKI KAKI KIKIS DUET,aku pon dah penah kena yaw. keluar selalu aku yg kuar duet.dye? bukan muka tak bersalah,alasan tade duet laa.aku kesian aku belanja lah.tpy cm bodoh,buleh kuar duet plak utk pempuan laen.sorry gudbye la aku cakap kat kau der.dari atas sampai bawah,fashion uptodate malangnya guna duet pempuan.HAHA,lengchai la kau.kes mamat PSIKO, ni lelaki dah terlebih sayang.nak kuar tak buleh,na msg ngn kawan pon ta bule.ape pon tak bule! ape pon tak bule! HAHA,sumpah mmg aku da penat sngat.

THE CONCLUSION, aku betul2 dah penat sangat ngn lelaki perangai cmni.aku cume bule sabar jelah.mybe ade laki yg baek kt luar uh.cuma aku belum jumpe lagy.takpe,insyallah umur aku panjang,aku akan jumpe jugak.sekarang better aku nak fokus kt study dulu.haa,ni ade pic best untuk guy yg penah dump aku dulu yaw.


YEAH ,THIS DOUBLE MIDDLE FINGER UNTUK KORUNK.
SEMOGA KORUNK BAHAGIA DENGAN LIFE KORUNK.
WHAT GOES AROUND COMES AROUND .
ITS KARMA YAW ;)

No comments:

Post a Comment