Wednesday, 22 June 2011

SINGLE, and im gonna be okay.


23 june 2011 , zul yang dah hilang 15 hari tetibe muncul balek. mula2 aku eppy,but then tetibe dye cakap ade something na bgytawu.then he said that he already couple wit another girl.aku down,sedih and nanges depan lappie aku sowang2.aku dah agak benda ni mesty jadi.susah sangat ke dye na jage diri dari layan semua pempuan2 kat luar uh.maybe girl uh lagy lawa,baek dari aku.sebab uh dye pilih gurl tuh.untuk kau zul,aku terima ape kau da buad kat aku.aku cume bule cakap terima kaseh and aku doakn kau ngn dye bahagia.kau tayah pkey pasal aku, aku try lupakan kau zul.aku cuba. untuk kawan2 aku,thanx sgt sebab temankan aku waktu aku sedih semalam.if tade korang mybe aku lagy down sangat2.
im eppy with my life.chill qish ;)

No comments:

Post a Comment