Thursday, 14 July 2011

Becoming a UNISEL STUDENT ;)


TIRED LOL. Hey my baby blog,sorry yaw.Few days ni busy with orientasi sahaja meyh.Online mukabuku,update blog sume benda alah ta sempat.Kuar umah pagy2 buta,then balik pun mlm buta2.So aku teramatlah penat untuk buad benda alah ni semua.Almaklumlah,au tak stay kt hostel.Ulang alek dari rumah jew.Naseb baek dekat je fuhhh=="

First time pegy daftar kat sana,macam2 orang aku jumpa.Seriously rasa cam nervous system aku na tercabut.HAHA;) yelah,even aku ni mmg asal dari S.ALAM pun,tadelah se HOT cm diorunk sume.First Day orientasi,aku sowang2 je bai.nak carik kawan bawu ni mmg payah.Tak tawu lah sbb ape.then tetibe leh terjumpe member skolah lame.yebaaa yebaaa! Ade la jugak mmber.Then second day orientasi,ade lagy jmpe budak bawu.okay lah.sama perangai ngn aku.HAHA,aku pgil dye TODAK . cumeyl kan cumeyl kan.hikhik =)

Too many activities,so its hard na curik2 masa na rehat.Aku dpt rehat pun time dgr tazkirah semayang maghrib.mmg time uh lah dapat beguling2.hahaha,joke jelah ==" First time ingat orientasi ni mesty buhsan but then laen doh.Superb ouh! Penat pun penat,best pun best ;) Rindu nak menggila ngn diorunk.Aku ambek kos bsness managment.No members lagy.sbb mmber aku yg laen ambek medical lab ==" Takpe,slow2 nnty dpt lah mmber ;)

Cte psl mlm tady,dont know why,aku tetibe sedih gile.Banyak sgt benda aku pkey. Rasa cam owg bodoh je dah.Then abg zaha call.fuhh,naseb baek ade dye. even dye lagy gila2 daripada aku,but dye byk bgy nasihat kat aku.Actually dye da mcm abg akuh dah.Ramai minat dye,cume dye ni pelik sikit,mls na pkey psl sume benda uh.mlas lah na tayang muka dye kat sini.nnty dye kembang plak.hahaha ;) adek syg abg lah! thanx sbb temankan adek mlm tady.daripada nanges gila2 tewos gelak cam owg ta betul.hekhek ;)

Okay,aku still penat lagy doh.Next week da start class.haihh,camne nieyh.takowt seyh.ntah ape la yg jadi.tgok subject uh pun susa2 je.adoiyai==" enough for today yew.nnty ade benda ,aku update lagy panjang2 aww.HAHA ;)

No comments:

Post a Comment