Thursday, 7 July 2011

Hey hey you you,hahaha.asal tajuk entry aku camtuh? HAHA,kesengalan melanda diri.Nothing actually.just na update entry pasal dua orang budak techik ne yaw ;) Mereka just kawan aku sahaja.Tak lebih tak kurang doh.Diorunk banyak bagy advise kat aku when im rally need someone lepas ape yang dah jadi kat aku few days ago.Meyh meyh,aku tunjuk picca diorunk nie ;)


Muhammad Luqman
HAHA,ni teddy mushie2 aku yaw.
gile2 pale dye,dye pun ad la bgy bgy advise kat aku jugak ;)
thanks a lot eyh kawan.
err errr,dye ramai peminat.
hekhek,kan mushie kannn.
its good to have a very omel2 friend just like you ;)

picture of him

 

















thanx mushie mushie ;)



 

Muhd Syahran a k a Kimi
hekhek,ni pun mmber aku jugak!
perangai cm budak2 ouh.
syg kau jugak tawu.
dye ni pun sama jugak,ramai peminat.
haiyakkk ;)
thnx sbb jadi mmber gua.haha


picca of him

thanx sgt2 kat korunk taw ;)
hohohohoho




1 comment:

  1. akak!! gambar mushie akak masa pakai baju merah tuu macam abg nik laa!!

    ReplyDelete