Wednesday, 10 August 2011

BERKAWAN biar ramai, BERKASIH biar satu ;)



A few days ni,so many prob datang terjah2 aku tanpa henti.seriously penat sangat nak melayan semua perkara yg macam rubbish uh.Nak berkawan pun salah.Aku tak paham betul la ngn orang sekarang,sekadar tegur HI pun salah.Sini ar nak cite en,aku kawan ramai uh tade lah ramai sgt.Tapy bak kata pepatah, BERKAWAN BIAR RIBU,BERKASIH BIAR SATU . So takde masalah en kalau kita sebagai insan biasa nak menambahkn kenalan. Sekadar tegur biasa2 kat FB uh,benda biasa je.Tak lebih,tak kurang.Janji kita tawu yang kita ni cuma kawan biasa je. Tapy masalah sekarang ni,bila aku atau KAWAN2 LELAKI aku walling2 kt FB uh,ada awek2 yang kurang senang.Siap add aku,then takpelah.aku ta kesah.But chill la weyh,bila aku ta sempat na approve korunk uh,dah sebok2 suwoh kawan2 hang or adek beradik hang yang laen dok add aku bagai na gila.Bila da approve,hang dok hentam aku NON STOP.weyh,relax dah la.macam aku tak penah ada bf plak.but takdelah nak OVER ACTING cam korunk.Jadi manusia ni,kena la pandai berfikir.Korunk tgok status aku single,korunk risau aku cantas mencantas BF korunk? baek aku mengisi masa lapang aku mencantas pokok2 aku yg cm hutan belantara kat luar umah uh.Aishh,aku pun banyak benda lagy na pikir,na buad daripada melayan perangai korunk yang cm budak2 uh.Kita ni perempuan,biar la sopan sikit bahasa uh okay. Aku kalau buleh saba,aku diam kan je.Tapy setiap orang ade tahap kesabaran masing2 kan? Aku pun sama.So sendiri pikir la eyh. Jangan dok terjah aku membabi buta.Bulan puasa kan ni,so tolong hormat lah.

P/S : DAH NAK DUA MINGGU UMAT ISLAM BERPUASA,TA SABAR NA RAYA YAW! TAPY RASA RAYA TAHUN NI CAM BUHSAN JE.AIYOOO =="

No comments:

Post a Comment