Saturday, 20 August 2011

Test test and test ;'( RAYA RAYA RAYA =)


Hey baby blog,sorry lama gila tak update blog ni.Busy with my test.Seriously even baru satu paper pun da terkontang kanting nak buad.Tady masa buad pun macam2 hal ada.Yang budak depan dok tuka2 paper.HAIYOO ==" Aku yang sit kt belakang pun diam je.Pandang kiri,pandang kanan tapy tak pandang belakang,nnty kena sergah plak.HAHA;)Next week ada paper lagy.Sabar jela ;)

Few days more dah nak raya kan kan ? Dah shopping? Aku pun dah.Baju semua dah cukup.Alhamdulillah ;) Tinggal nak cari new high heels baru je.Tak tawu na carik mana lagy ni.Tade masa ouh ;'( Nak guna sandal laen pun semua da hancuss.HAHA;)

Bulan Ramadhan ni bulan berkat bagi semua umat Islam.Macam2 hal jadi kat aku sekarang.Takpa,selagi aku punya tahap sabar,aku still akan sabar.Hidup ibarat roda,kadang kadang kita kat atas,kadang kadang kita ada kat bawah.Biar lah apa orang laen na cakap pasal aku,yang penting aku tawu sape aku,and aku tak lupa diri.

Btw,meyh meyh lai lai layan lagu raya.Menghibur hati duka lara dengan lagu raya;)
Nak raya uh raya lah.Hari merdeka jangan lupa ye;) Adek adek comel sekalian,maen mercun uh hati2 yew.Nnty ada yang hilang jari,hilang tangan,hilang kaki,hilang pusat.Okey,aku da merepek dah ;)

LOVE FROM ME,QISTINA ;)

No comments:

Post a Comment