Friday, 5 August 2011

what goes around comes around !



For you loser,you dont know anything bout me.So just shut your mouth off.Wahai manusia,bila aku dah bagy muka,kau lagy pijak2.Kau cube diri kat tempat aku,baru kau tawu ape aku rasa.Before this aku layan kau baek,tapy last2 cm haram kau balas.Kau tuduh aku suka buad2 cerita.Jangan jadi budak yang tak ada akal doh! sikit haram pun aku tade buad cite pasal kau lah shit! kau tak tengok cmne aku marah kau lagy kan?Aku pkey kau budak,sebab uh aku diam kan jew.Tapy makin lama makin melampau dah kau nieyh.sekarang kau dengar sini,hidup uh cm roda,ada masa kite kat bawah ade masa kita dekat atas.Memang sekarang kau rasa kau cukup baek sangat,tapy ingat tuhan uh maha esa.sekali dye balas,tak tertanggung hidup kau nak tahan semua.






 "weh! hati-hati bila cakap. nak dengar ckap mbr ko ang yg dah matang sgt uh. aku bule bg apa yg aku chat dgn bdk uh! sikit pun tak goyang. dah kata aku mcm2 block lajk en. mmg ang niy jenis reka cte or suka make story? sumpah weh aku tarak hingin ppun maki ang. kang aku maki, ang dk buad suci lak en tulis kat status. tolong ah! aku dah cukup angin dah niy. aku dgn heykal tau ah apa yg ang tak puas t. aku mmg baik je dgn heykal slama niy, yang ang maki bagai en pasaipa? ang tuh yang kuad maki org. ak gdoh dgn mamat tuh yang dia gegeh p repot kat ang pehal? lani, ang dgn kwn ang tuh mmg, err!! ckp kt mama tu, jgn duk buad mulut. aku tak maki org en. tmbah2 org mcm ang!







9 hours agoAbane Sungha


dah maki, block lak en. cakap ah kat aku skang. pasaipa nak tarik perhtian sume org? ouh, ang en baik. tak maki org. pfftt. nympah aku seh. suh lah mbr ang baik sgt p buad cte tuh print screen apa yg kami chat. ada kat aku maki ang? nak kata lembab, otak ada aje. batal lak puasa aku nnt"

                            (from budak tade adab sedap2 bahasa na marah2 aku)


Kau cakap kau rapat dengan HEYKAL.WHAT THE HELL,aku dah tade nak tawu pasal life dye,kau nak baek ngn dye ke,kau nak hidup semati ngn dye ke,itu kau punye pasal.kau sayang dye sangat kan? so kau buleh blah.NOW aku mention nama kau ABANE! aku nak kawan ngn sape pun itu aku punye pasal.KAU tuh yang suka cemburu tak bertempat! aku rapat ngn adek aku,kau pun na jeles.JANGAN JADI BODOH! aku jadi kakak dye before kau couple ngn dye la bangang.untung lah kau takda kat depan aku sekarang,kalau ada mmg kau tak selamat.AKU PALING BENCI MANUSIA TALAM DUA MUKA MACAM KAU! kau dengan life kau,bule MAM! jangan tuduh aku ni suka kacau BF orang lah!

sekali lagi kau bersuara cakap aku macam2,kau tawu ar ape aku buad ngn kau! jangan sedap mulut cakap aku ni bajet suci! aku tade usik life kau,kau plak na maki2 aku? what the hell doh kau ni ABANE! Ni bulan ramadhan la abane,so kau jangan nak kutuk2 kat belakang aku.
pkey aku ni tade tahap kesabaran ke? bila saba aku da smpai tahap,memang aku akan maki2 kau balek la BUDAK! patut la orang laen ckap kau tak matang,memang cmni la perangai kau eyh? sedar sikit kau tuh nak amek SPM,so jgn jadi shit ta bertempat okeyh.
IM ENOUGH OF YOU !

No comments:

Post a Comment