Sunday, 18 September 2011

Gudbye UNISEL,say heyhey to UITM Terengganu =')


Fuhh fuhh,tiup sikit blog aku ni.sorry lama gila babun ta mengupdate blog ni.Yelah last aku update pasal kes mamat tuh.Aku membawa diri jiwa lara duka kau tawu.japjap,betul ke ayat aku ni? ha taram jelah =) This week mybe the last week aku belajar kt unisel kowt.sob sob sedih doh =( i have too.taleh na cakap ape,kena je ikot ckp parent aku ni haa.Tak lama lagy aku jadi org terengganu ==" eyh bule ke aku survive sendiri tanpa parent aku? ala3,susah tuh =(

Btw, byk kenangan kt unisel tuh.yang manis2 jela.yang pahit2 blum lagy sebab tak sempat nak abeskan diploma aku kt sana. untuk korunk kt sana,belaja la leklok eyh =) nnty aku rindu korunk,sob sob =(

Bulan ni telampau banyak benda jadi kat aku.Sume yang pahit2. Aku tension gila lah! ramai yang pandang hina kat aku,okay da masuk bab2 sentimental dah =) yela,aku tak sehebad and se hot mereka sume. sebab tuh ramai yang tak suka aku kan kan.Takpe aku dah lali ngn sume ni,yang penting aku jadi diri aku sendiri =)

Untuk cinta? aku tak sedia lagy. aku lebih prefer single. takdelah hati aku ni saket2 lagy kan kan kan.bye,mata aku dah banjir =( kabur2 dah na mengupdate status ni.sorry

2 comments: