Wednesday, 19 October 2011

Rebonding rambut, tak rosak ke ?

Blog blog blog, sudah lama kita tidak ketemu.Hehe,sorry lately ni malas sesangat nak update.Busy ouhhhh.ni pun sebab dah bosan baru rajin jari jemari ni nak menaip =)



Pasal tajuk entry aku hari ni, actually aku baru buad rambut .Memang duit aku terbang melayang sebab mahal bebenor.Cekik darah pun ada gak tuh. Dah tawu aku ni regular customer kat situ bagi lah diskaun sikit ke.Disebabkan rambut aku ni dah bengkok, sikit jelah so aku buad lah rebonding.Malas nak potong memotong sebab nnty lagy kena bayar lebih.3jam terkontang kanting rambut aku kena belasah ngn abg2 kakak2 kat situ.

Then bila dah siap, mama bising ==' dia cakap sama je, tade perubahan pun.Trim lah rambut tuh.Aku malas sebab nnty kena bayar lagy mahal.Pedulik apeh aku.hahaha =)
Actually pasal rambut rebond ni,korunk kena la pandai jaga.Jangan selalu sangat guna iron rambut tuh, nnty cepat kering then nipis sesangat2 macam jerangkung lagy2 yang rambut mmg dah nipis tuh.Ada gel khas tuh rambut tuh pakai lahh.So rambut korunk sentiasa nmpk lurus =)

Dah agak malas aku nak cite lebih lebih ni,nak taawu lebih lanjut sila cari di GOOGLE.
Hahahaha =) love you!

Monday, 3 October 2011

Thanks Ayah fot the gift ! Sayang Ayah =)

Okay, gila lama tak meng-update blog ni.Haa, ta tawu lah kenapa en jadi malas cm gini Btw, Hp lama den dah berkecai 1000 ! Hahaha, dasyat tak ? dasyat tak ? Benda alah tuh dah jatuh banyak kali tawu. So tak dpt lah nak diselamatkan.haha =)
So ayah dengan baiknya telah membelikan hp baru.Okay aku dah konpius tak tawu nak pilih mana sebab aku pengguna yang agak ganas en en =)
Aku terima jelah hp cmne pun,janji ada kan kan. So i got this new hp, sila lihat pic dibawah : -
>


>


>


>


Okay,hp saya tak secanggih awok semua.Biasa biasa aja =) janji boleh guna sepanjang hayat.*harapcamtuhlah =)
First time pakai ni memang susah gila. kecik cenenot keypad dye.Sebab ni fully touch =="
dah godek2 hp ni biar kasi paham sikit.*pahamkegodektuhape?=)
Not bad lah, even dirikuh mengharapkn hp sony ericsson=)
dapat samsung galaxy pun kira okay apeh.kan kan kan =)
Ayah terima kasih banyak2 sebab melayan karenah anakmu ni yang tak tetap pendirian,yelah kejap den nak yg tuh,nak yg ni plak.HAHA, sabo jelah .

LOVE FROM ME

QISTINA AQILAH =)