Wednesday, 19 October 2011

Rebonding rambut, tak rosak ke ?

Blog blog blog, sudah lama kita tidak ketemu.Hehe,sorry lately ni malas sesangat nak update.Busy ouhhhh.ni pun sebab dah bosan baru rajin jari jemari ni nak menaip =)



Pasal tajuk entry aku hari ni, actually aku baru buad rambut .Memang duit aku terbang melayang sebab mahal bebenor.Cekik darah pun ada gak tuh. Dah tawu aku ni regular customer kat situ bagi lah diskaun sikit ke.Disebabkan rambut aku ni dah bengkok, sikit jelah so aku buad lah rebonding.Malas nak potong memotong sebab nnty lagy kena bayar lebih.3jam terkontang kanting rambut aku kena belasah ngn abg2 kakak2 kat situ.

Then bila dah siap, mama bising ==' dia cakap sama je, tade perubahan pun.Trim lah rambut tuh.Aku malas sebab nnty kena bayar lagy mahal.Pedulik apeh aku.hahaha =)
Actually pasal rambut rebond ni,korunk kena la pandai jaga.Jangan selalu sangat guna iron rambut tuh, nnty cepat kering then nipis sesangat2 macam jerangkung lagy2 yang rambut mmg dah nipis tuh.Ada gel khas tuh rambut tuh pakai lahh.So rambut korunk sentiasa nmpk lurus =)

Dah agak malas aku nak cite lebih lebih ni,nak taawu lebih lanjut sila cari di GOOGLE.
Hahahaha =) love you!

No comments:

Post a Comment