Monday, 3 October 2011

Thanks Ayah fot the gift ! Sayang Ayah =)

Okay, gila lama tak meng-update blog ni.Haa, ta tawu lah kenapa en jadi malas cm gini Btw, Hp lama den dah berkecai 1000 ! Hahaha, dasyat tak ? dasyat tak ? Benda alah tuh dah jatuh banyak kali tawu. So tak dpt lah nak diselamatkan.haha =)
So ayah dengan baiknya telah membelikan hp baru.Okay aku dah konpius tak tawu nak pilih mana sebab aku pengguna yang agak ganas en en =)
Aku terima jelah hp cmne pun,janji ada kan kan. So i got this new hp, sila lihat pic dibawah : -
>


>


>


>


Okay,hp saya tak secanggih awok semua.Biasa biasa aja =) janji boleh guna sepanjang hayat.*harapcamtuhlah =)
First time pakai ni memang susah gila. kecik cenenot keypad dye.Sebab ni fully touch =="
dah godek2 hp ni biar kasi paham sikit.*pahamkegodektuhape?=)
Not bad lah, even dirikuh mengharapkn hp sony ericsson=)
dapat samsung galaxy pun kira okay apeh.kan kan kan =)
Ayah terima kasih banyak2 sebab melayan karenah anakmu ni yang tak tetap pendirian,yelah kejap den nak yg tuh,nak yg ni plak.HAHA, sabo jelah .

LOVE FROM ME

QISTINA AQILAH =)


No comments:

Post a Comment