Friday, 25 November 2011

Welcome to UITM Chendering Terengganu -,-'



Assalamualaikum , sorry lately ni memang dah jarang yang teramat2 online sume benda alah.busy gile plus bosan-,-' Rasa nak nangis rindu shah alam pun ada gak.haishhhh
Btw, sini memang kurang entertainment. MEMANG KURANG, tapi environment okay lah.Kolej dekat dengan kampus.jalan kaki terkedek2 pun boleh =) 
Tapi tuh la, sekarang musim hujan kan. Hari2 hujan dohh -,-' nak keringkan baju pun belum tentu seminggu leh kering.Tuhan je tawu betapa sabarnye la aku ngn member2 laen.

Btw, aku dah ade member baru tapi member lama takan la aku nak lupakan.
Mira meow2, shila, hanim, wawa,syira aka lutut longgar (jgn mara haa) ,kecik michiko and the last one rabia aka rauda.HEHE=)
Semua satu kepala, okay laa. Tade la aku buhsan mmbawa maut.
Untuk mmber aku yang kat uitm jaoh2 tuh, take care la eyh. 
Sarah, nadzirah, mardiah , i mish you so much babe ;D
sumpah rindu korunk gile dohhh.

Seriously aku dah bosan makan maggi kat sini, SETIAP HARI -,-'
Makanan dah la mahal2. tak sedap noob!HAHA

k laa, mmber aku si mira meow2 ni dah ajak gy dating tepi bukit bukau ni.HAHA *kau jgn mara eyhh =)

LOTS OF LOVE
      QISH

2 comments: