Saturday, 31 December 2011

Homesick !



Nak balik shah alam boleh ? Tteibe harini rasa rindu kat mama ngn ayah even diorunk 
baru je hantar aku tadi. Berat hati sangat2 ni. Tak tawu nape ;(
Cepatlah bulan 3, aku nak balik sana.Sini bosan, cm tade ape pun.
Biar ar owg cakap aku cm budak kecik pun, tpi mmg aku berat hati sangat2 nak biarkan
mama ngn ayah balik tinggalkn aku. aku tanak dok sini lama2.

Isnin ni befday aku, sama dengan befday mama jugak.
first time aku tak sambut befday sama dengan mama ayah.Sedih sangat sangat weyh ;(
I need my baby boo now.

Test dah nak dekat, buku langsung tak bukak lagi.
tade mood na buad semua tuh.Dalam kepala ni cume pikir nak balik shah alam je!
Kenapa ngn aku harini pun tak tawu.Jiwa tak stabil
MAMA & AYAH , ina nak balik ;(

No comments:

Post a Comment