Friday, 17 February 2012


Assalamualaikum

VARSITY, fuhh baju idaman ;)
Dah lama actually carik baju nie, tapi tak jumpa ouh-,-'
And Alhamdulillah, jumpa juga dekat FB , beli secara online laa.There are a few type of varsity that i have found.Memang dah teringin sangat nak beli baju cam gini.Hadoiii~

The price pun berpatutan, if baju tuh under RM50, tuh bukan varsity namanya;)
Beli baju mahal pun bukan selalu, hehe. Dua tiga kali pandang memang nampak cm biasa je.But then , bagi aku baju tuh cool plus smart.Gahhhh i need those varsity -,-'

Meyh meyh aku tunjuk a few of varsity yang aku suka :-


love that blue black varsity


Love this one !

Haaaa, semalam dah try mintak green light dekat ayah pasal baju ni.
Dia belum decide lagi patut beli ke tak. Cisss, Closing date batch varsity ni 19/3/2012.
Hurmm sedih kalau tak dapat weyh. Dah teringin sangat ni ;)

Hope that i will those varsity secepat mungkin ;)