Monday, 16 April 2012

Berkorban untuk kegembiraan si dia ;)



Assalamualaikum ;D

Wahh tajuk entry ni jiwang gitu.Teheeee saja je nak mendalami jiwa hati nan lara.
Choiii, lekluu. Hurmm, kadang kala hidup kita ni sekejap atas sekejap bawah. 
Macam rollercoaster wehuuu kejap pusing bawah wehuuu kejap pusing atas;)

Tak selalu hati kita ni gembira gondang, tapi mesty ada masa kita akan rasa sedih tahap gaban kan kan ? Kunci untuk kita kenal pasti kenapa hati kita selalu macam tuh ialah dari diri sendiri. Habis tuh takan dari orang lain pulak. Normal lah kalau rasa cmtuh. Kalau ekau ekau dan ekau tak rasa pape, lu olang tak normal.Okay joke ;)

Sekarang ni aku rasa life aku macam lost something. Sebab tuh macam ada yang tak kena.
Ada handphone tapi macam tade handphone. Kekadang baik rasa simpan hp tuh dalam kotak harta karun then simpan untuk beribu tahun. Seriously rasa lonely.Hua hua hua ;)
Jangan tanya kenapa entry ni macam biol sikit sebab aku pun tak tawu nak tulis ape, wehuuu.

UNTUK SI DIA <3

Mungkin awak busy kerja, ye saya paham.
Mungkin awak lebih suka spend time dengan kawan2 awak, ye saya paham
Mungkin ada banyak benda penting dalam hidup awak, ye saya paham.
Tapi kenapa kita dah tak macam dulu ? itu memang saya tak paham T.T

p/s : Jap lagi dia baca, tak pasal pasal aku dapat bebel plus lempang sejibik.

Tolong paham ye wahai jejaka, segila gila , se happy happy , se noob noob perempuan pun, one day hati dia tetap akan tersentuh,maka jatuhlah airmata bercucuran dan berlakunya frust menongeng tak tentu pasal kerana orang yang dia sayang.Hua hua hua

p/s: itu sume aku dah pernah buad der.Tapi DULU lah ;)

Okay bye salam.HAHA