Wednesday, 6 June 2012

Mengapa, Kenapa , Bagaimana ?

Assalamualaikum



Hehehe, lama den tak post entry baru.Nak wat camano den malas.Haha
Btw, sekarang ni musim cuti sem dah abes.Sabtu ni aku dah kena balik Terengganu.
Haihai la ganu,byebye la s.alam.Sob sob ;-(
Kalau boleh,memang taknak balik. Tapi nak wat guane, demi hidup yang akan datang,ku relakan sahaja.HAHAHA

Ehem ehem pejam celik pejam tak celik2,eyhhh jangann
urmm dah masuk bulan 6.Bulan depan dah puasa gituw.
Pahtu raya,wehuuu! Pahtu pokcik aku nikoh tpi den balik time dye besanding je.
Wajib balik , rugi kalau tak balik;D

Hurmm few days ni,hati den memang tak sedap. Tak tawu la ape pasai..
Haihai lah hati,ekau dah kenape. Jangan lah pkey bukan2.
Dalam masa dua hari yang tinggal ni, aku target nak mentekedarah gile2.HAHAH,nasib kau lah perut. Sebab nnty kat sana taleh makan sedap2 dah. Rindu masakan mama ;-)

Bye katil kesayangan, bye bantal busuk , bye buah hati, bye sume lah <3
Hyehye warden, hyehye kafe , hyehye madam
Raya kita jumpa lagi nok!! 
k bye ;)